side-area-logo

Tractaments Facials

Binary Care

Per a les pells sensibles / sensibilitzades / intolerants.

És l’innovador mètode mèdic-estètic basat en la sinergia i complementarietat de la diatèrmia capacitiva amb la resistiva i l’electro-estimulació. Actua sobre les causes desencadenants a la flacciditat.

 

Tractament B-Calm

Dissenyat per reequilibrar la microbiota cutània.

Una associació prebiòtica-probiòtica coopera amb la finalitat de reforçar la barrera protectora de les pells més vulnerables.0% Alcohol, olis minerals, olis essencials, silicones i perfums.

 

Tractament Timexpert White

Per a pells que presentin hiperpigmentacions produïdes per l’edat, els raigs UV, factors genètics, hormonals…

Un tractament a cabina amb el qual de forma eficaç minimitzaràs les taques existents i controlaràs la seva aparició. Un autèntic aportador de lluminositat i uniformitat per a la pell.

 

Tractament Timexpert Rides

Per a pells que presentin primeres arrugues i línies d’expressió.

Extraordinari tractament amb resultats demostrats, que actua davant de les arrugues i línies d’expressió de la cara. Tres accions clau en un únic tractament: Regenera, Omple i Inhibeix.

 

Tractament Timexpert Lift (IN)

Per a pells que necessitin donar solució a la pèrdua d’elasticitat i fermesa, conseqüència de la desestructuració progressiva de la dermis.

El seu exclusiu mètode d’aplicació intensifica l’acció lífting. Un original massatge dissenyat per “esculpir” rostre i coll amb maniobres molt precises que treballen l’oval facial.
La potència de la fórmula, unida al domini de la tècnica de massatge, mostra uns resultats sense precedents, visibles després d’una sola sessió.

 

Tractament Timexpert C+ (AGE)

Per a pells setinades i apagades, amb falta de llum i resplendor. Pells mates i deshidratades, faltes de vitalitat i que presentin flacciditat.

Tractament professional antiedat. Fermesa i densitat, uniformitat i lluminositat immediata, elasticitat, hidratació i finor.

 

Tractament Exel Therapy o2

Per a pells asfixiades, bloquejades per la pol·lució / Estrès en el rostre, pell esgotada pel frenètic ritme de vida / Pells que manifesten falta de vitalitat, apagades / Fumadors

La clau d’Excel Therapy O2 es troba en dos ingredients exclusius, basats en cosmètica i nanocosmètica, combatent de forma global les conseqüències que la pol·lució i l’estrès mediambiental provoquen en la nostra pell, a més de reforçar les seves defenses enfront d’ells. Actua de forma global sobre els principals signes de l’edat activant i reforçant les defenses de la pell per prevenir i aturar el procés cap a l’envelliment prematur.

 

Tractament Hydracure

Per a pells normals a mixtes, pells normals a seques, pells molt seques que necessiten una aportació extra d’hidratació.

Un avançat tractament que ajuda a recuperar, equilibrar i mantenir els nivells d’hidratació òptims de la pell. D’aquesta manera, es troba en condicions ideals per preservar activament la seva joventut.

Compta amb un ritual professional específic d’aplicació exclusiu de Germaine de Capuccini, sublima l’eficàcia dels seus productes i aconsegueix un autèntic benestar.

 

Microdermoabrasió punta de Diamant

Exfoliant mecànic amb profunditat que exfolia les capes superficials de la pell aportant lluminositat i brillantor, estimulant el col·lagen natural.

Recommend
Share
Tagged in