side-area-logo

Tractaments Spa

Tractament de cirera- xocolateràpia

Un tractament considerat pels Asteques fa més de 2500 anys com a font energètica i afrodisíaca. Te una bona concentració de feniletilamina per lo que produeix una sensació de benestar i eufòria.

Fase1: “Gel exfoliant de cirera” És un exfoliant suau i molt hidratant. Amb el seu extracte de cirera aconseguirem eliminar totes les cèl·lules i partícules grasses deixant una pell profundament hidratada..

Fase 2 “ Thermo xocolata” Sense retirar l’exfoliant aplicarem la cobertura 100% natural a base de cacau pur que quan entra en contacte amb l’aigua freda s’escalfa fins a arribar a una temperatura de 50º.

Fase 3 “Mousse de xocolata” La seva suau textura gràcies a la mantega de cacau ens permetrà a fer un massatge a tot el cos on la pell quedarà ben hidratada i nodrida, aconseguint la relaxació total del client.

Tractament Àloe Volcà

L’estrès, la pol·lució, les toxines, els radicals lliures, … són agents externs que actuen de manera nociva en el nostre organisme i que cal eliminar perquè no afectin la salut de la nostra pell. És per això, que aprofitant el que ens ofereix la natura en forma d’extractes botànics i minerals naturals amb excel·lents propietats geotermals, podem combatre aquests agents reduint els seus efectes i incrementant el nostre benestar.

Gingebre, fucus, cafeïna, centella asiàtica, castanyer d’índies, pols volcànica, … són alguns dels ingredients naturals usats en aquest tractament detoxificant amb propietats revitalitzants, drenants, remineralitzants, nutrient, …

Fase 1: “Àloe Volcano exfoliant” És un exfoliant corporal suau i molt hidratant. Amb moviments circulars aconseguirem netejar profundament la pell i començar amb el treball de relaxació

Fase 2: “Fango Àloe Volcano” Sense retirar la cobertura aplicarem el fang a tot el cos. A la vegada que apliquem la cobertura, farem un massatge a la musculatura amb friccions alternes i moviments relaxants per ajudar a que penetrin els principis actius i augmentar la relaxació

Fase 3: “Emulsió Àloe Volcano” La seva suau textura ens permetrà fer un massatge a tot el cos amb friccions palmars i amassaments circulars, aconseguint la relaxació total del client.

Tractament Angel Luxury

Tractament corporal amb el qual aconseguirem transformar la pell en una fina capa vellutada i provocarem un estat de benestar i relaxació. Ginseng, Guaranà, Te blanc, … el seu tacte i la seva increïble aroma, faran d’aquesta una experiència única.

Fase 1: “Body White Peeling” És un exfoliant corporal suau però extremadament efectiu, amb el qual aconseguirem netejar profundament la pell i començar amb el treball de relaxació

Fase 2: “White Angel” Aquesta és la fase on la pell rebrà tots els nutrients del tractament. És un fang emulsionat i enriquit amb principis actius naturals, com el te blanc, Guaranà o l’arrel de Ginseng blanc.

Fase 3: “Body Soft Massage” Emulsió molt hidratant que l’aplicarem amb moviments suaus i amplis, aconseguint la relaxació del client.

Recommend
Share
Tagged in